Om mig!

Ja, välkomna hit till min lilla blogg. Jag heter då Emily och jag bloggar om allt som händer i mitt liv, jag älskar djur så det är det största ämnet i min blogg!
 
Själv har jag två kaniner som jag tävlar och tränar inom kaninhoppning, ni kan läsa om dom i deras lilla flik! Ett annat favoritdjur är häst och dom kan ni också läsa om i deras flik!
 
Jag är 14 år och bor i en liten villa i en stad vid namn Nyköping, jag trivs bra här fast det skulle inte direkt skada om vi flyttade ut till en gård... 
Jag är väl en allmänt glad tjej som lever livet, jag har underbart folk runtomkring mig som bryr sig om mig och som jag har så himla roligt med!
 
Skolan flyter på bra, började åttan nu efter sommaren och det är riktigt tufft, måste plugga hela tiden! Jga har väl rätt så okej betyg, kan bli bättre, kan bli sämre. 
 
Jag har glömt att berätta om ett intresse som jag har. Och det är foto, fick min första EGNA kamera julen 2011 och den har jag tagit fina kort med! Nu i November fick jag en ny kamera, en sony a200, den är jag sjukt nöjd med! 
 
 
Hoppas ni kikar in min blogg snart igen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback